Viral

(Vide0) TIru gaya ‘make up’ nik4h Neelofa, gadis gigih pinjam alas meja jiran jadi ‘veil

Kemeri4han majlis peny4tuan dua j1wa antara Neelofa dan PU Riz menj4di sebutan dalam kalangan rakyat Malaysia terutama sekali di laman sos1al.

Selain menggunakan pelam1n berkonsep ‘Jabal Rahmah’ serta dek0rasi dewan dihiasi dengan 4 tan bunga segar berwarna putih, pakaian pengantin dipakai Neelofa turut menjadi perhatian ramai.

Gaya ‘make up’ serta busana Neelofa jadi perhatian

Teruja melihat kecantikan penampilan pemilik nama Noor Neelofa Mohd Noor itu, seorang gadis dikenali sebagai Nadyiayaya cuba men1ru gaya ‘make up’ serta busana yang dipakainya.

Menerusi aplikasi TikTok, gadis tersebut berkongsi video tutorial ‘make up’ pengantin ala-ala Neelofa kepada pengikutnya.

Buat tutor1al ‘make up’ ala Neelofa.. Cantiknya ‘veil’

Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian netizen adalah ‘veil’ atau kain layah dipakai oleh gadis tersebut yang kelihatan sungguh ‘unik’.

Dalam video lain pula, gadis itu mendedahkan ‘rahs1a’ tentang kain layah yang dipakainya itu..

Rupanya.. ‘Veil’ pakai alas meja jiran sebelah

 

Terima kasih jiran bagi pinjam lapik meja,” tulisnya.

Siapa sangka, rupanya kain layah berkenaan merupakan kain alas meja berwarna putih yang dipinjam daripada jiran sebelah rumah semata-mata untuk men1ru gaya Neelofa.

Gig1h pinjam alas meja jiran

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat aksi gadis itu yang begitu gigih ingin menghasilkan semula ‘look’ Neelofa.

Orang cantik, pakai lapik meja pun cantik

Dah melangkawi batas

Habis alas meja naik harga lepas ni

Dah pulang belum alas meja jiran?

Takde alas meja ni tak jadi Neelofa

Kreatif sungguh ya! Asalkan jadi gaya ‘make up’ Neelofa tu, alas meja pun bolehhh.

Sumber: TikTok @nadyiayaya via omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *