Uncategorized

“Dia Punya ‘Wau’ Pekat Betul..”- Berani Naikkan Suara Depan Anak Menteri, Hairul Azreen Curi Perhatian Netizen

Baru-baru ini, pelakon terkenal Hairul Azreen berkongsi satu video di aplikasi TikTok memaparkan penyanyi Dafi sedang mencari telefon bimbitnya yang hilang di dalam sebuah bas dinaiki mereka.

Menurut pemilik nama Hairul Azreen Idris itu, dia seolah-olah hairan mengapa dirinya dipersalahkan atas kehilangan barang tersebut sedangkan dia duduk di ruangan hadapan.

“Kenapa barang hilang saya dipersalahkan “

Menerusi video berdurasi 27 saat itu, kelihatan Dafi atau nama sebenarnya Gadaffi Ismail Sabri tercari-cari di bawah kerusi bas tersebut dengan harapan telefon bimbitnya dapat dijumpai.

Hairul yang menyedari situasi berkenaan terus meminta rakan-rakan lain menghubungi nombor penyanyi lagu Bila Terasa Rindu itu namun kebanyakan memberi alasan tidak mempunyai kredit bagi membuat panggilan.

Disebabkan itu, Dafi berkemungkinan berasa dirinya terkena ‘prank’ atau gurauan sebelum menuduh pelakon berusia 34 tahun itu mengambil telefon bimbitnya.

“Aku kat depan… haw*u. Aku geram la ni dia. Cari-cari, call-call,” kata Hairul ‘memarahi’ penyanyi yang juga anak kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob itu.

Bagaimanapun meninjau di ruangan komen, pelakon filem PASKAL itu mengakui dia sekadar melakukan ‘prank’ dan sengaja mengambil telefon bimbit milik Dafi.

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat kedua-dua artis berkenaan selain menyifatkan Hairul berani bertindak sedemikian terhadap anak Perdana Menteri.

“Tapi memang saya yang amik”

“Dia Punya ‘Wau’ Pekat Betul..”- Ber4ni Naikkan Suara Depan Anak Menteri, Hairul Azreen Cvri Perhatian Netiizen

Menerusi satu perkongsian yang menhiburkan dari seorang pelakon aksi yang digemari ramai iaitu Hairul Azreen yang dikatakan membuat satu ‘pr4nk’ di

dalam bas yang dinaiki oleh beliau dan para artis yang lain untuk menuju ke lokasi penggambaran. Perist1wa tersebut mendapat perhatian para netiizen apabila klip tersebut meraih lebih satu juta tontonan di laman Tiktok.

Hairul Azreen yang dikatakan sedang berjauh dengan keluarga buat sementara untuk menyiapkan sebuah filem aksi itu tidak sangka perkongsian beliau berkenaan ‘prank’ beliau terhadap Dafi itu membuatkan ramai yang memberikan komen.

Mengikut sumber, perongsian beliau hanya untuk berlibur sahaja bersama pasukan beliau yang akan berlakon bersama beliau dalam sebuah filem ak$i.

Bagi memecah kesunyi4n dalam bas yang dinaiki oleh mereka, mereka cuba membuat ‘pr4nk’ terhadap pelakon yang juga dikatakan anak menteri iaitu Dafi

dalam bas dengan menyembunyikan telefon pintar milik Dafi. Dafi yang dikatakana mempunya satu perang4i yang cept cu4k tersebut itu terus mencari telefon pintar milik

beliau sehingga beliau mula berem0si dan lakonan dari Hairul Azreen pada waktu tersebut membuatkan Dafi percaya akan kenyataan yang diberikan oleh Hairul.

Lihat Video:

Pelbagai komen diberikan seperti :

@irdie:First time tgk yusuf iskandar marah

@SU KUZA X7:orang cakap kalau barang member hilang jangan senyum

@Ex Staff JNT:Muka abg cam pelakon paskal tu . Remy ishak kan nama dia?

@wannsukahoodie:prinsip dia senang jer bang, jangan sesekali senyum disaat barang member hilang kalau taknak menimbulkan fitnah yg terbesar

@nohate:entah-entah fon member dia tu fon yang tengah record ni

@mohammad mustaqim:kelura melaka terus mantap abg oun hadir p.penang

@KotaMalaya:Saya dah call bang. Tapi yang angkat team U.T.K. yang jaga pm tu

@farahellina87:jgn bagi abg paskal mengamuk . runtuh bas nnti

@Notice Me???:berani ek buli anak menteri…..

Kesudahan yang dinyatakan oleh pelakon tersebut ternyata benar. Beliau berpakat dengan rakan beliau yang lain untuk menyembunyikan telefon pintar milik Dafi utnuk berhibur sahaja. Kenakalan mereka walaupun kini sudah berumahtanggaa tidak pernah hilang dan para peminat mendoakan yang terbaik buat mereka agar dapat berlakon dengan baik dalam filem aksi yang bakal ditayangkan untuk semua.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *