Uncategorized

“Tak payah ugut, dedah je gambar bgel aku” – Dr Erin ber4ng ada yg ugut sebar f0to luc4h, buka cerita kenapa 7 kali cer4i

BEKAS isteri kepada pendakwah bebas Da’i Farhan iaitu Dr Erin tidak gent4r berdepan ugvt4n seorang wanita yang ingin menyeb4rkan gambar b0gelnya.

Wanita yang menggelar dirinya sebagai ‘tebuan’ itu dipercayai merupakan teman wanita kepada salah seorang bekas suami Dr Erin selepas berkahwin dengan Da’i Farhan.

Berikutan itu, Erin atau nama sebenarnya Noorainul Naqim Mohd Radzi, 42, meneg4skan dia tidak teragak-agak untuk mended4hkan ramai lagi individu yang telah membvrukkan namanya.

Erin berkongsi perbualan diganggu seorang wanita yang tidak dikenali.

“Kau cakap ada gambar b0gel aku. Tak payah nak ugvt-ugvt, ded4hkan je! Aku pun nak tengok gambar aku tu.

“Fanatik betul kau dengan aku sampai gambar b0gel pun ada. Sebab tiada lagi lelaki dapat gambar b0gel aku. Korang memang terlalu t4ksub dengan aku eh?

“Walau apa pun orang nak judge sebvruk seh1n4 apa pun saya selepas ini, I don’t give a d4mn. Banyak lagi aku nak ded4hkan. Semua orang yang memburvkkan aku selama dua tahun ini akan aku ded4hkan,” katanya.

Erin berkongsi mengenai perkara itu menerusi beberapa perkongsian di laman Instagram miliknya.

Sementara itu, Erin memberitahu dia sudah memutvskan hubungan dengan lelaki berkenaan selepas mendapat tahu wanita ‘tebvan’ itu merupakan kekasih kepada bekas suaminya itu.

Malah, dia juga men4fikan dakwaan kononnya menggunakan ilmu s1hir untuk memikat lelaki.

 

Banyak lagi aku nak ded4hkan. Semua orang yang memburvkkan aku selama dua tahun ini akan aku ded4hkan

DR ERIN

“I dapat tahu kau tu girlfriend dia, I terus blah (putvs). Dah dekat setahun I putvs dan muka dia pun I dah tak ingat.

“Kalau betul I ada pakai ilmu s4ntau nak minta tolong ustaz tengok kat mana masal4hnya. Kenapa lelaki tak ikut cakap I? Semua jodoh tak boleh ikut kata pun,” ujarnya.

Sementara itu Erin juga mended4hkan dia tidak lagi bersama lelaki berasal dari Sabah seperti mana yang pernah diperkatakan sebelum ini.

Hubungan Erin bersama Farhan (kiri) dan jejaka dari Sabah juga tidak bertahan lama.

“Wahai netizen Malaysia, memang saya kahwin banyak kali, tetapi suami pertama dah arw4h (men1ngg4l dunia), jadi saya tak boleh sentvh. Laki kedua sebab dia ambil 1ce (d4dah), pukvl saya sampai ced3ra dan tak mahu kerja.

“Ketiga saya pisah dengan dia sebab dia g4y. Lepas itu laki kaki betina dan kaki pvkul. Lepas tu Paan (Da’i Farhan). Kemudian boyfriend ‘tebvan’ ni dan lepas itu yang Sabah,” jelasnya.

Untuk rekod, Erin berkahwin dengan Farhan di Mekah pada November 2019.

Mereka berceral pada April 2020 ketika Erin sedang hamil dan kegugvran ketika usia kandungan dua bulan.

Sumber:mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *