Hiburan

Kak KM ‘back up’ pakaian s3ksi anak, tak peduli kecaman netizen… “Bagi saya baju itu biasa sahaja

TAK sunyi daripada kontroversi, nama usahawan sensasi Liana Rosli atau lebih mesra disapa Kak KM sentiasa menjadi bualan serta kecaman netizen.

Terbaharu, penampilan anak perempuannya mengayakan gaun putih dilihat menj0lok mata mengundang rasa kurang senang netizen.

Beng4ang membaca komen nega4tif itu, Kak KM memberitahu pakaian dipakai anak sulungnya iaitu Nabila Razman tidaklah keterlaluan seperti diperkatakan orang ramai.

Kak KM tidak kisah dengan kecaman netizen

“Waktu kahwin dulu-dulu dah pakai kebaya jadi sekarang bila sambut anniversary rasa macam nak pakai dress pula.

“Bagi saya pakaian yang anak pakai hari itu biasa sahaja sebab memang jenis dress. Cuma waktu itu kak KM pakai rantai jadi boleh tutup bahagian dada, tetapi anak pula tak pakai.

“Suka hati mereka nak cakap apa. Kalau Nabila dan Rania pakai elok pun orang tetap bercakap,” katanya kepada mStar.

Video majlis sambutan ulang tahun perkahwinan ke-20 yang dimuat naik oleh Kak KM menerusi Instagram baru-baru ini menerima pelbagai reaksi dalam kalangan netizen.

Sementara itu, Kak KM memberitahu bahawa tindakan netizen yang sentiasa mencari salah itu sedikit sebanyak membantu mengembangkan lagi perniagaannya.

“Terima kasih kepada netizen sebab viral lagi. Bagi Kak KM itu mungkin satu marketing sebab Kak KM memang suka viral.

“Sebab kalau tiada netizen yang bercakap fasal Kak KM, saya tak akan berada sampai tahap ini,” ujarnya.

Netizen suka tengok Kak KM baik dengan keluarga

Meskipun dikecam teruk, rata-rata pengikut memuji cara Kak KM menguruskan rumah tangga.

Lebih-lebih lagi melihat Kak KM melayan suami serta anak-anaknya dengan begitu baik selepas 20 tahun mendirikan rumah tangga.

“Keluarga bahagia. Suka tengok ikatan kak KM dan keluarga. InshaAllah semoga terbuka hati untuk lebih menjaga aurat dan sopan selepas ini. Moga yang baik-baik untuk kita semua.

“Seorang yang baik pada keluarga. Seronok tengok keluarga Kak KM,” komen netizen.

Antara komen lain,

Tahhhhh korang ni !! Baju tu biasaaaa ja lah. Bukannya seksi pun. Sebab maksud seksi ni apabila tak pakai baju terus. Apalah nitizen ni. Itu kan baju yang menutup aurat dah. Haihhh.. korang ni … kena lah moden sikit.

 

 

InsyaALLAH saya yakin 1 masa nanti kak km akan back to basic (agama) …mmg syok dan manis benda2 dunia nie tapi tuh lah….kesan dia..moga kak km dan keluarga diampun dosa termasuk sya.

 

 

Dia kan kaya,byk duit,semua benda nampak biasa..”Pakaian pun menunjukkan akhlak kita”..Org lain skali dua kali tegur,berfikir jugak.dia ni beratus,beribu kali ditegur pun tetap sama je.tanggungjawab kita dh selesai..selebihnya biar dia sendiri yg menentukan.mungkin ujian dia dgn kekayaan..kita pun kena jaga diri,keluarga dan sesama islam yg lain.

 

 

Sumber Mstar .

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button