Hiburan

Netizen Kata ‘Sakit Mata’ Tengok Baju Eyka Farhana, Rupanya Baju Macam Ni Dia Pakai

Penampilan pelakon Eyka Farhana menerusi sebuah video yang dimuat naik di laman Instagram mengundang perhatian ramai netizen baru-baru ini.

Video tersebut memaparkan Eyka atau nama sebenarnya Wan Atiqa Farhana Wan Sarmizi mempromosikan produk pengering rambut bagi satu jenama peralatan elektronik terkenal.

Eyka Farhana Upload Gambar Seksi - My TV ONLINE

Bagaimanapun, dr3ss p3nd3k yang digayakan p3lakon b3rusia 27 tahun itu m3njadi bahan gurauan apabila r3kaannya disamakan s3p3rti alas m3ja k3rana b3rb3ntuk ‘ala-ala’ g3om3tri.

Difahamkan, Eyka memakai kain berwarna kulit di bahagian dalam tetapi masih ada individu yang mengatakan video berkenaan menyakitkan matanya.

Patut la alas meja rumah hilang

 

Kena ada satu ni kat rumah. Goda2 suami…malas nak g salon pkai tudung rosak blik haishhh

 

Kalau sengsowg.. Xjd ceni weh  kne pakar hairstylist gak

 

Eyka pakai ‘inner’ la

Baju alas meja pun x pa… Jnji tuan tu comey lotey

Namun begitu, pelakon drama Budak Tebing itu dilihat memilih untuk tidak memberi respon berhubung gurauan tersebut.

T3rdahulu, 3yka m3ngakui t3rasa hati apabila s3ring m3njadi mangsa k3caman n3tiz3n m3libatkan p3nampilannya yang dikatakan s3makin s3ksi.

9 Eyka Farhana hot ideas | pelakon wanita, pelakon, fesyen wanita

Dia berkata, s3ksi adalah satu perkara yang subjektif dan bergantung penerimaan orang ramai terhadap dirinya.

Video

Sumber: Instagram Eyka Farhana

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button