Hiburan

Sahabat Shuib Sepahtu, Watie Hanifiah Menjadi Perhatian Ramai, Rupanya Ada Sesuatu Yang Dia Buat Sampai Netizen Teruja

Baru-baru ini, Watie Hanifiah telah menjadi perhatian ramai setelah memuat naik video di laman Instagram sedang menyanyi lagu Indonesia berjudul Rapuh penuh dengan emosi.

Setelah memuat naik video berkenaan, netizen kebanyakkannya memuji kelunakkan suara wanita yang kini sedang rapat dengan pelawak, Shuib Sepahtu.

 

Bukan itu saja, suara wanita t3rs3but turut dikatakan l3bih kurang sama d3ngan suara Allahyarham Siti Sarah iaitu ist3ri Shuib.

M3ninjau di ruangan kom3n, n3tiz3n m3ndakwa Wati3 m3mpunyai ciri-ciri yang p3rnah dis3but ol3h p3nyampai radio Suria FM itu iaitu s3orang wanita pandai b3rnyanyi t3tapi tidak b3rasal dari industri s3ni.

Netizen berpendapat vokal Watie mempunyai persamaan dengan suara arwah Siti Sarah ketika menyanyi. Video tersebut memaparkan Watie sedang membawa lagu Indonesia Rapuh nyanyian asal Agnes Mo dengan penuh emosi.

Biarpun menerima banyak pujian, Watie tidak dapat lari dari kecaman beberapa netizen yang mengatakan dirinya try hard untuk nampak sama dengan sebutan yang kurang jelas.

Jauh Sgt Nk Dbndingkan Dgn Arwah Dr Segi Pnampilan Pun Blh Nmpk..X Pyh Tgk Y Lain Lg La Jauh Sgt..

Nyanyi tak butir.. Ada nmpak mummy happy?

Jgn record dari tepi please.. mata aku pun susah nak fokus pd suara apa lagi lelaki.. btw, suara dia tak sama langsung dgn arwah, n gaya nyanyi pun tak sama.. arwah jelas segala sebutan nyanyian dia.

Aku tak faham. Dia nyanyi je. Kenapa nak dibandingkan dengan Siti Sarah? Takde sapa boleh ganti Siti Sarah. Orang dah meninggal pun masih lagi digosip-gosipkan. Takde respek langsung.

Sekadar info, Shuib sebelum ini memberi penjelasan mengenai hubungan mesra bersama Watie dan meminta orang ramai tidak pertikaikan pilihan hatinya.

 

 

Video

Sumber Beautiful Nara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button